Hypnose - Workshop

Julie H. Linden, Ph.D. , USA, er psykolog med over 30 års erfaring fra arbeid i privat praksis og på barneavdelinger med behandling av barn og unge med følgetilstander etter ulike sykdommer (bl.a. kreft, cystisk fibrose) og akutte og posttraumatiske reaksjoner.

Julie Linden har blant annet utviklet teknikker for å inkludere bruk av forestillingsbilder og hypnose i leketerapi. I 2003 fikk hun Josephine Hilgard Award fra The American Journal of Clinical Hypnosis for sin artikkel ”Playful Metaphors” om hypnose og barn. Hun takket nettopp av som president i The International Society of Hypnosis etter flere år.

 

Kursinnhold

"Hypnosis Case Consultation - Creativity, Intuition and Overcoming Obstacles".

Deltakere oppfordres til å foreslå temaer de ønsker belyst ved påmelding (tema sendes pr. mail til monica.werner@r-bup.no)

* Kursholder(e)

Julie H. Linden Ph.D.

Kursansvarlig(e)

Faglig ansvarlige: seksjonsleder Anne Andersen og studieledere barne- og ungdomspsykiater Helene Helgeland og spesialist i barne- og ungdomspsykologi Maren Ø. Lindheim, begge Rikshospitalet og kurskoordinator Monica Werner

Målgruppe

Leger eller psykologer som har tatt RBUP's utdanning i klinisk hypnose/hypnoterapi. Dersom det er ledige plasser vil det også være åpent for psykologer og leger som har tatt Norsk Foreningen for Klinisk Evidensbasert Hypose /NFKEHs grunnkurs.

 

Sist oppdatert: 04/19/2017

Praktisk informasjon

Oppstartsdato:

05/12/2017

Varighet:

kl. 09 - 16

Sted:

RBUP, Seminarrom 305

Pris:

kr. 1250 (inkl. lunsj)

Maks ant. deltakere:

15

Arrangør:

RBUP Øst og Sør

Kreditering:

Godkjent av Psykologforeningen som 7 timers fritt spesialkurs og 7 timers vedlikeholdsaktivitet. Godkjent av Den norske Legeforening som følger:Allmennmedisin: 6 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen. Barnesykdommer: 7 timers som valgfritt kurs for leger i spesialisering og for spesialistenes etterutdanning. Barne- og ungdomspsykiatri: 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.

Ledige plasser:

Ja

Påmeldingsfrist:

05/09/2017

Kontaktpersoner

Kurskoordinator:

Monica Werner, Kurskoordinator, RBUP

Studieleder:

Helene Helgeland, Barne- og ungdomspsykiater, PhD, OUS, Rikshospitalet
Maren Østvold Lindheim, Spesialist i barne-og ungdomspsykologi, OUS, Rikshospitalet

Seksjonsleder:

Anne Andersen, Seksjonsleder, RBUP

Relaterte filer:

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Sentralbord: 22 58 60 00
E-post: mail@r-bup.no

Besøksadresse
Gullhaugveien 1-3
0484 Oslo

Om RBUP

Ledige stillinger

Utgivelser

Ansvarlig redaktør: Direktør Arild Bjørndal

Webredaktør: Solveig Espeland Ertresvaag

 

RBUP © 2016

Sosialt

Følg oss på Facebook