Hypnose - Workshop åpen dag

Julie Linden har blant annet utviklet teknikker for å inkludere bruk av forestillingsbilder og hypnose i leketerapi. I 2003 fikk hun Josephine Hilgard Award fra The American Journal of Clinical Hypnosis for sin artikkel ”Playful Metaphors” om hypnose og barn. Hun har også vært president i The International Society of Hypnosis i flere.

 

Kursinnhold

Deltakere oppfordres til å foreslå temaer de ønsker belyst ved påmelding (tema sendes pr. mail til monica.werner@r-bup.no)

* Kursholder(e)

Julie H. Linden, Ph.D. , USA, er psykolog med over 30 års erfaring fra arbeid i privat praksis og på barneavdelinger med behandling av barn og unge med følgetilstander etter ulike sykdommer (bl.a. kreft, cystisk fibrose) og akutte og posttraumatiske reaksjoner.

Kursansvarlig(e)

Faglig ansvarlige: seksjonsleder Anne Andersen og studieledere barne- og ungdomspsykiater Phd Helene Helgeland og spesialist i barne- og ungdomspsykologi Maren Ø. Lindheim, begge Rikshospitalet. Kurskoordinatorer Ingunn Ertzeid/Monica Werner

Målgruppe

Deltakerne må ha deltatt i grunnutdanning i hypnose/hypnoterapi ved RBUP eller ha Norsk Forening for Klinisk Evidensbasert Hypnoses grunnkurs eller tilsvarende.

 

Sist oppdatert: 04/19/2017

Praktisk informasjon

Oppstartsdato:

05/11/2017

Varighet:

kl. 09 - 16

Sted:

RBUP Øst og Sør, Gullhaugveien 1-3, 0484 Oslo

Pris:

kr. 1250,- (lunsj inkl.)

Maks ant. deltakere:

30

Arrangør:

RBUP Øst og Sør

Kreditering:

Godkjent av Psykologforeningen som 7 timers fritt spesialkurs og 7 timers vedlikeholdsaktivitet. Godkjent av Den norske Legeforening som følger:Allmennmedisin: 6 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen. Barnesykdommer: 7 timers som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning. Barne- og ungdomspsykiatri: 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og for spesialistenes etterutdanning.

Ledige plasser:

Ja

Påmeldingsfrist:

05/04/2017

Kontaktpersoner

Kurskoordinator:

Monica Werner, Kurskoordinator, RBUP

Studieleder:

Helene Helgeland, Barne- og ungdomspsykiater, PhD, OUS, Rikshospitalet
Maren Østvold Lindheim, Spesialist i barne-og ungdomspsykologi, OUS, Rikshospitalet

Seksjonsleder:

Anne Andersen, Seksjonsleder, RBUP

Relaterte filer:

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Sentralbord: 22 58 60 00
E-post: mail@r-bup.no

Besøksadresse
Gullhaugveien 1-3
0484 Oslo

Om RBUP

Ledige stillinger

Utgivelser

Ansvarlig redaktør: Direktør Arild Bjørndal

Webredaktør: Solveig Espeland Ertresvaag

 

RBUP © 2016

Sosialt

Følg oss på Facebook