Neumer, Simon-Peter

Simon-Peter Neumer

Forsker
95820508 / 22586000

 

Forebygging og behandling av angst, evidensbasert metodikk, helsefremmende arbeid, Mestringskatten, klinisk veiledning og undervisning, veiledning i forskningsmetode

 

 Erfaring:

Jeg er psykologspesialist og har siden 2002 arbeidet som forsker og prosjektleder i RBUP Øst og Sør. Min faglige bakgrunn er fra psykiatrisk epidemiologi og folkehelse. De siste årene har jeg hovedsakelig arbeidet med forskningsbaserte programmer for forebygging eller behandling av emosjonelle lidelser (for eksempel Mestringskatten, Mestrende barn og SMART). I samarbeid med mine kolleger har jeg vært ansvarlig for gjennomføring av flere større forskningsstudier for å videreutvikle disse programmene og gjøre de tilgjengelig for fagfeltet. I tillegg har jeg over mange år bidratt til videreutvikling av kunnskapsdatabasen Ungsinn ved Universitetet i Tromsø og videreutdanningen i kognitiv atferdsterapi i RBUP Øst og Sør.

 

Hva er jeg særlig opptatt av:

 

Jeg ønsker å bidra til videreutvikling av forskningsbaserte behandlingsmetoder som oppleves som nyttige i klinisk praksis.

 

Prosjekter
Vitenskapelige artikler & bokkapitler
Bøker
Andre publikasjoner & presentasjoner
Pågående prosjekt

Sist oppdatert: 09/21/2016

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Sentralbord: 22 58 60 00
E-post: mail@r-bup.no

Besøksadresse
Gullhaugveien 1-3
0484 Oslo

Om RBUP

Ledige stillinger

Utgivelser

Ansvarlig redaktør: Direktør Arild Bjørndal

Webredaktør: Solveig Espeland Ertresvaag

 

RBUP © 2016

Sosialt

Følg oss på Facebook